Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکتها؛ محمدجعفر صالحی گفت: مصوبه اختصاص سهمیه یک میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تنی سنگ آهن به ذوب آهن اصفهان متاسفانه عملیاتی نشد و ما همچنان در تلاش برای احیا یک مصوبه حیاتی هستیم که البته این تلاش‌ها تاکنون نتیجه‌ای نداده است.

معاون خرید شرکت افزود: ذوب آهن اصفهان سهم ۱۰ درصدی از تولید فولاد کشور دارد و به عنوان نخستین شرکت فولادی، نقش بزرگی در صنعتی شدن کشور داشته است اما با این وجود، از هیچ سهمیه مواد اولیه‌ای برخوردار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی اظهار داشت: از چند ماه پیش به‌دنبال عدم فعالیت دو معدن سنگ آهن چاه گز و ققنوس یک و نرسیدن بار سنگ آهن به ذوب‌آهن، موجودی مواد اولیه به شدت بحرانی شده و تداوم آن در تولید محصولات این صنعت مشکلاتی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان این که به‌دنبال رفع مشکل از هر مسیر و با هر مسئولی به گفت‌وگو نشستیم اما تاکنون به نتیجه نرسیده‌ایم، گفت: هم اکنون با یک رکود مواجهیم، نه حمل و نقل باری داریم، واگن‌ها خالی است و خریدی در بازار صورت نمی‌گیرد و وضعیت بازار فروش خوبی نداریم.

صالحی با اشاره به این که بهمن ماه سال گذشته از طریق بورس قادر به خرید مواد اولیه شدیم، ادامه داد: هم اکنون از گندله و نرمه گندله برای تولید استفاده می‌کنیم و ذخایر سنگ آهن و زغال سنگ در حال اتمام است.

معاون خرید شرکت تصریح کرد: در صورتی که مواد اولیه تامین نشود و مجبور به تعطیلی کوره بلند شویم خسارات چند هزار میلیاردی برای ذوب‌آهن و بحران‌های اجتماعی جدی در پی خواهد داشت که به‌جز اصفهان، پنج استان از جمله کرمان، خراسان جنوبی، سمنان، گلستان و مازندران که تامین کننده زغال سنگ ذوب آهن هستند نیز تعطیل شده و باعث بیکاری ۱۷ هزار فرد شاغل در معادن زغال‌سنگ می‌شویم.

معاون خرید شرکت گفت: امروز تصمیم‌گیران و سیاستگذاران روش کوره بلند را برای ساخت فولاد قبول ندارند و ت به استفاده از گندله، کنستانتره و آهن اسفنجی موصیهی‌کنند که باید دانست در روش کوره بلند ما نه تنها از گاز یارانه ای استفاده نمی‌کنیم بلکه با سوزاندن کک و بازگشت گاز فرآیندی به نیروگاه، برق مصرفی مورد نیاز را تولید می‌کنیم. به عبارت دیگر، در روش غیر کوره بلند، عملا گاز و برق یارانه‌ای را به جای فولاد صادر می‌کنیم.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان سنگ آهن معاون خرید ذوب آهن مواد اولیه کوره بلند سنگ آهن ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد

وزیر نفت با اشاره به آمارهای مرکز آمار و بانک مرکزی درباره رشد اقتصادی گروه نفت و گاز گفت: پارسال رشد ۲۰ درصدی اقتصادی گروه نفت و گاز با استفاده از توان و ظرفیت داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان رقم خورد.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حیاط هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت هزار و ۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند، بیان کرد: این نمایشگاه یکی از رویدادهای معتبر منطقه به شمار می‌آید و صنعت نفت با تکیه بر توان صنعتگران، پیمانکاران، مشاوران و فعالان داخلی این صنعت توسعه می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه وزارت نفت در دولت سیزدهم معطل خارجی‌ها و برجام نمانده و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کرده است، افزود: بیش از ۳۰۰ طرح و پروژه نیمه‌تمام را در دستور کار داریم که ارزش آن‌ها بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار است. بخشی از این طرح‌ها به بهره‌برداری رسیده که افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت، افزایش ۵۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز،رشد بیش از ۱۰ میلیون تنی تولید محصول‌های پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی از آثار این پروژه‌هاست.

وزیر نفت با بیان اینکه قرارداد اجرای پروژه‌های بزرگی را در سال گذشته با تکیه بر ظرفیت و توانمندی شرکت‌های داخلی در صنعت نفت امضا کردیم، گفت: امروز شاهد حضور همه شرکت‌های توانمند داخلی در نمایشگاه بین‌المللی نفت هستیم و در این دولت اجرای پروژه‌ها را بر توان شرکت‌های داخلی گذاشته‌ایم.

اوجی با اشاره به آمارهای مرکز آمار و بانک مرکزی درباره رشد اقتصادی گروه نفت گاز بیان کرد: پارسال رشد ۲۰ درصدی اقتصادی گروه نفت و گاز با استفاده از توان و ظرفیت داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان رقم خورد.

وی افزود: با توجه به برنامه هفتم توسعه، قرار است با تکیه بر توان شرکت‌ها و سازندگان داخلی، روزانه تولید نفت به ۵.۵ میلیون بشکه و تولید گاز به بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب برسد.

وزیر نفت با بیان اینکه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت نفت از ۱۵۰ شرکت در شروع دولت سیزدهم به بیش از ۶۷۶ شرکت رسیده است، افزود: حدود یک هزار قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها امضا شده است.

اوجی با اشاره به اینکه مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۳  وزارت نفت را موظف کرده عملیات سوختگیری در جایگاه‌ها با کارت سوخت شخصی انجام شود، گفت: به همین دلیل در حال پیاده‌سازی این برنامه هستیم و با توجه به اینکه تاکنون ۱۹ میلیون کارت سوخت صادر شده است، از  کسانی که کارت سوخت ندارند خواهشمندیم با توجه به اطلاع‌رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای دریافت کارت سوخت مراجعه کنند.

وی ادامه داد: طبق قانون و با هدف مدیریت مصرف سوخت، باید بیش از ۹۵ درصد سوخت‌گیری در جایگاه‌ها با کارت سوخت شخصی انجام شود. هم‌اکنون بیش از ۷۶ درصد از مردم کشور از کارت سوخت شخصی استفاده می‌کنند.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران